De VRO (Voortgezette RijOpleiding) van de KNMV is de basis voor meer rijplezier. Door jarenlange ervaring, evaluatie en het verwerken van de actuele ontwikkeling op motorgebied, is de VRO niet meer weg te denken uit motorrijdend Nederland.
Deze voortgezette rijopleiding wordt geroemd door zowel beginnende als ervaren motorrijders. Ook met vele jaren rijervaring ontdek je tijdens de VRO dat een vervolgopleiding op je rijlessen heel nuttig is. Leerzaam en leuk om te doen! In een groep van maximaal acht personen krijg je een vol programma voor je kiezen, want de hele dag zal de VRO-docent je tips en trucs aan de hand doen. Je leert onder meer de volgende dingen: reageren bij obstakels, beter remmen, plotseling uitwijken, bochten rijden en rijden op een vervuild wegdek. Al deze handelingen gebeuren op een afgesloten oefencentrum.

09AL1-8912-256

Mentale training vormt ook een belangrijk onderdeel van de VRO, omdat daarmee de overlevingskansen in noodsituaties aanmerkelijk verhoogd kunnen worden. Niet alleen wordt de reactietijd verkort, ook het vermogen om snel te beslissen wordt bevorderd. Iedereen kan zich individueel inschrijven of aanmelden met vrienden, relaties of leden van een motorclub. De VRO wordt op twee locaties gegeven: het oefencentrum van de Politieacademie in Lelystad en op het Safety Experience Centre te Rosmalen.

Inschrijven
• Schrijf jezelf in via de cursuskalender: klik hier.