Als je op deze site terecht bent gekomen, heb je al de eerste stap genomen naar (waarschijnlijk) een nieuwe levensstijl en een nieuwe hobby. Een van de meest leuke opleidingen is het halen van je motorrijbewijs. het grote plezier als je op z’n motor zit, en hét gevoel van vrijheid. Onze jarenlange ervaring, kwaliteit, ruime kennis, en ontspannen manier van lesgeven staan garant voor een gedegen en plezierige opleiding die van jou een echte motorrijder maakt.

63099_354981207926643_1720300060_n

Om dit te kunnen waarmaken moet je als instructeur vanzelfsprekend ook veel plezier aan het motorrijden en aan het lesgeven beleven, zodat je het enthousiasme ook op de toekomstige motorrijder over brengt.

Overtuigend bewijs is wel onze jaarlijkse motortoertocht die wij organiseren voor al onze geslaagde leerlingen. De tocht is niet meer weg te denken. Ieder jaar duiken de vragen weer op; komt er nog een motorrit? Wanneer gaat het gebeuren? Heb je al een datum, dan kan ik oppas regelen! Weet je al waar de rit heen gaat? enzovoort.

Mocht je na het halen van het bekende stempeltje besmet zijn geraakt met het échte motorvirus dan kan je deelnemen aan de voortgezette rijopleidingen (V.R.O.) bij de K.N.M.V. Bij deze opleidingen leer je jouw vaardigheden verder te ontwikkelen en zul je ervaren waar een bestuurder met zijn motor allemaal toe in staat zijn!

Als je een kijkje neemt op de site van de K.N.M.V. is dat misschien voor jou de doorslaggevende reden om jezelf bij ons aan te melden.

Onze prestaties en slagingspercentages zijn ook te bezichtigen op de site van het C.B.R.

Mocht je nieuwsgierigheid nog niet bedwongen zijn en je wilt nog meer weten over onze motoropleidingen of je wilt je aanmelden, bel of mail ons voor een uitgebreid en vrijblijvend informatiepakket.

Vragen?